

2018 Florida Cleft Palate Craniofacial Association Meeting



Loews Sapphire Falls Resort - Orlando, Florida January 13, 2018





INVITED FACULTY

Dr. Alvaro Figueroa	Orthodontics for Cleft and Craniofacial Patients	
Dr. Jose Larumbe	Dentofacial Orthopedics	
Dr. Normidaris Jimenez	Anesthesiology and Pediatric Anesthesiology	
Dr. Paul Tiwana	Cleft Orthognathic Surgery	
Dr. Deborah Levine	Prenatal Ultrasound Imaging and Craniofacial Diagnosis	
Dr. Jason Hirsch	Silver Diamine Fluoride in Caries Management	
Dr. John Riski	Speech Pathologist	

FCPA Preliminary Program

Saturday, January 13, 2018

8:00AM- 10:30 AM Breakout sessions

Nursing, Speech, Others (Peds Dental, PRS, OMFS, ENT, etc.)

Nursing Room: Suzanne Greenleaf-Martin Moderator

Anna Pelligra, ARNP: Cleft feeding 8-8:30AM

Dr. Ashley Lentz: Cleft Talk 8:30-9:15PM

Speech Talk 9:15-9:45AM

Dr. Ruiz: Craniosynostosis 9:45-10:30

Speech Room: JoAnn Vargas Moderator

Dr. John Riski

Other Room: Jason Portnof, DMD, MD, FACS Moderator

Dr. Barry Matza/ Dr. Jason Portnof "Case Presentation"

10:30AM 30 Minute Exhibitors Break/ Coffee Break

11:00AM- 12:00PM 60 minute presentation Keynote Speaker 1 (Orthodontics for Cleft Orthognathic Surgery) Dr. Alvaro Figueroa

http://www.figortho.com/meet-dr-alvaro-figueroa

Lunch **12:00PM- 1:00PM**

1:00PM- 1:30PM 30 min presentation (Nasal Conformer) Dr. Jose Larumbe https://www.jdch.com/physicians/l/larumbe-jose-c

1:30PM-2:00PM 30 min presentation (Anesthesia/ PRS Normidaris Jimenez MD)

2:00PM-3:00PM 60 minute presentation Keynote Speaker 2 (Cleft Orthognathic Surgery) Dr. Paul Tiwana

http://profiles.utsouthwestern.edu/profile/119262/paul-tiwana.html

3:00PM- 3:30PM 30 min presentation - Chad Perlyn, MD

3:30PM- 4:00PM 30 min presentation (psychology/ bullying)

4:00PM- 4:30PM 30 min presentation (Prenatal US Imaging) Dr. Deborah Levine

http://www.bidmc.org/CentersandDepartments/Departments/Radiology/Data/ClinicalFaculty/Ultrasound/DeborahLevine.aspx

2017 FCPA REGISTRATION FORM

4:30PM-5:00PM 30 min presentation (Silver Diamine Fluoride in Caries Management) Jason Hirsch DMD MPH

https://www.doctorjkids.com

5:00PM-6:00PM 60 min presentation Keynote Speaker 3 Dr. John Riski

https://www.choa.org/medical-services/craniofacial-disorders/craniofacial-disorders-providers? id=AFC97EA131FD7E2695A98EF34013608F97F34E1D

January 13, 2018 - The Loews Hotel in Orlando, Florida

Address:	City:	State:	_Zip:
Phone:	Email:		
REGISTRATION FEES	Before	After	<u>Onsite</u>
	11/30/17	11/30/17	
Members			
Professionals (W/voting Privileges)	\$175	\$225	\$250
Residents/Fellows/CFY	\$60	\$60	\$75
Students (undergrad)	Free	Free	Free
Nurse	\$125	\$125	\$125
Speech Therapist	\$125	\$125	\$125
Non Members (does not include membership)		
Professional Non Member	\$325	\$375	\$400
Residents/Fellows/CFY	\$100	\$100	\$125
Nurse	\$225	\$225	\$225
Speech Therapist	\$225	\$225	\$225
If paying by credit card please complete the se registration form to the FCPA office. E-mail:		•	
Payment Information: Credit Card Number _			Exp
CVV Code:Name on Card:			
Signature:			
Billing Address if different from above:			

If paying by check please send the completed registration form along with you payment to:

Florida Cleft Palate Craniofacial Association (FCPA) 6300 Sagewood Drive, Suite H255 Park City, UT 84098

Questions? Contact the FCPA Office at (435) 602-1329 or kpalmer@hdplanit.com.

A confirmation of registration will be e-mailed to you once your payment is processed.

Cancellation Policy: Full refunds minus a \$50 service charge will be considered if written notice of cancellation is received on or before November 1, 2017. No refunds will be given after November 1, 2017.